fbpx

Herôme

Se Beskrivelse og priser for produktet

Nail Growth Explosion

Denne accelerer væksten af neglen med en multipel effekt. Samtidig med at stimulere væksten af neglen forbedre den også neglens tilstand. Dette er et godt produkt for dem med korte og beskadiget negle eller dem som ikke har god tålmodighed til at få længde.

Anvendes som kur hver aften i 14 dage.

 • Rens neglene med HerômeCaring Nail Polish Remover
 • Tilfør ved hjælp af pipetten - én dråbe på hver negl
 • Massér forsigtigt serummet ind, så neglen kan absorbere den.

OBS: Du må ikke bruge andre produkter på selve neglen samtidig med denne kur, men vi anbefaler dog at pleje og beskytte neglebåndene med HerômeCuticle Creme. Dette er ikke en overflade behandling, den arbejder i dybden.

Priser
 • 7ml.
  KR 89,-

Pedicure glasfil

Vidste du at hælrevner ofte opstår ved anvendelse af sand/stålfile? Huden bliver overophedet og derfor revner huden. Dette sker ikke med en glasfil til fødderne. Slibningen går hurtigt og effektivt og huden bliver meget blød. Der er 2 sider, så man efter slibningen kan pudse huden endnu blødere. Filen er 4 cm bred, 17 cm lang - det gør slibningen meget effektiv. Skyl filen efter brug, og den er som NY. Samtidig er det meget hygiejnisk. Fil for evigt - Filen er sandblæst, så den ikke kan slides op! Der er beskyttende etui med i æsken.

Priser
 • Glasfil
  KR 185,-

ByeBite

Dette er et produkt som led i stopning af neglebidning. Denne har en ekstra bitter smag, som ikke forsvinder efter håndvask. Derudover stimulerer den neglevæksten med sit høje indhold af E-vitamin. Lakken er usynlig og kan derfor bruges af både kvinder, børn og mænd.

Anvendelse;
Påføres i 2 tynde lag hver anden aften. Virkningen kan kun fjernes med lakfjerner, hvor vi anbefaler HerômesCaringRemover.

Priser
 • 10ml.
  KR 85,-

Neglelakfjerner

Tjek din lakfjerner efter i sømmene. Dette er produktet som gør den store forskel. Denne er en meget mild lakfjerner, som uden problemer fjerner alle lakker, men sammensætningen af ingredienserne er helt unik og gør at den fortynder lakken som skal fjernes, men uden at opløse neglepladen og behandlingen.

Priser
 • 120ml.
  KR 71,-

Nailhardner

Tag en kur med Herôme neglehærder - Danmarks mest solgte. Den fås i 3 styrker Sensitive, Strong og Extra Strong.
Neglehærderen er IKKE overfladebehandling, men trænger ned i neglen, binder neglepladerne sammen og forstærker neglen. Den dermatologiske harpiks erstatter den fedt og fugthinde, der er udtørret mellem neglepladerne, og som er årsag til, at neglene spalter.

Har du hårde negle, der spalter, anvendes Neglehærder sensitive, da den ikke forstærker neglene yderligere, men blot binder neglepladerne sammen.
Bruger du negleolien bag neglen sammen med kuren, vokser neglene hurtigere og bliver meget fleksible, så de ikke knækker.

Anvendelse;
Påfør altid neglehærderen om aftenen, så behandlingen ikke forstyrres af vand og sæbe i løbet af dagen. Det er vigtigt kun, at påføre neglehærderen i tynde lag.

-Første aften renses neglene med Herômes lakfjerner og herefter lægges et tyndt lag neglehærder.
- Anden aften lægges yderligere et tyndt lag neglehærder ovenpå.
- Tredje aften renses neglene med Herômes lakfjerner. Efter rensningen lægges nyt lag på med det samme.
Denne behandling gentages i 14-16 dage for Nailhardener extra strong og 21 dage for Nailhardener Strong.

Når kuren er slut vedligeholder man resultatet og hærder den nye negl ved at lægge 1-2 lag på om ugen. Ex. mandag og fredag. Man renser hver gang man skifter lag under vedligeholdelsen.

Man kan ikke bruge neglelak under kuren. Først når du starter med at vedligeholde resultatet.

Det er VIGTIGT du renser med Herôme lakfjerner, så du ikke opløser al den behandling negle & neglebånd optager.
Brug ALDRIG lakfjerner med acetone eller andre ødelæggende opløsningsmidler.

For at opnå meget sunde og fleksible negle anbefales det at dryppe Nourishingnailoil om bag neglene hver aften når Nailhardener er tør.

Priser
 • 10ml.
  KR 82,-

Nourishing Nail Oil

Denne lækre negleolie giver fugt og næring til negl og neglebånd. Den har en meget dybtvirkende effekt. Den giver bedst resultat ved at dryppen olien om bag neglen således at neglen suger indefra.

Priser
 • 10 ml.
  KR 82,-

Hydrating Nail Gel

Fugter, genopbygger og beskytter. En effektiv genopbyggelse af udtørrede negle. Neglen får sin originale fugtighed tilbage, bliver fuldstændig absoberet på 3 minutter, forøger neglevæksten, genskaber fleksibilitet og glans og forhindrer neglen i at spalte. Hydrating Nail Gel kan bruges så ofte man har lyst, også under neglelak. Anvendelig for alle typer negle.

Priser
 • 10ml.
  KR 110,-

Exit Damage

En effektiv vitamin booster til dine negle. Den er specielt god til svage, tørre og beskadigede negle, da den er fugtgivende, genopbyggende og restitierende. En kur som ville være rigtig god efter kunstige negle.

Anvendelse;
Første aften inden du påbegynder kuren, skal neglen gerne renses med heromeslakjerner og herefter skal der påføres 1 dråbe på hver negl, som masseres ind. Brug denne som kur i 12-14 dage.
Du må ikke bruge neglelak eller lakfjerner under kuren.

Priser
 • 7 ml.
  KR 89,-

Cuticlesoftener pen

Sunde negle starter med sunde neglebånd!
Herôme blødgørende neglebåndspen blødgør og løsner fastgroende neglebånd på neglende.
Blot efter 30 sekunder vil det være meget nemt at skubbe dem tilbage med den tilpassede filtspids, der ikke tilfører skader på neglehuset. Softener Pen bliver optaget uden at fedte og skal ikke masseres ind.

Priser
 • Pen
  KR 65,-

Nail bath oil m/ pipette

Koncentreret mandelolie til neglebad for MEGET tørre negle/neglebånd. Olien er tilsat en emulgator så den blander sig med vandet. Emugator får også negl og neglebånd til at optage den nærende olie.

Priser
 • 30 ml.
  KR 98,-

Neglebåndsfjerner

Opløser den døde hud meget skånsomt så du ikke skal anvende skarpe genstande for at fjerne neglebåndet.
Læg neglebåndsfjerneren på neglebånd og den tørre hud omkring neglen. Lad det sidde 4-5 min. Den døde hud gnides derpå væk med et groft håndklæde. Vask hænder!

Priser
 • 10 ml.
  KR 83,-

Cuticle Cream

HERÔME Nail PerfectionNeglebåndscream sørger for optimal fugt til dine neglebånd og gør dem fleksible. Neglebåndscream indeholder bl.a. vitamin F, som er det vigtigste næringstof til neglen og huden omkring neglebåndet. Ydermere holder dette vitamin fugten af den sårbare hud omkring neglen i balance. HERÔME Nail PerfectionNeglebåndscream sørger for at huden er blød og smidig og man undgår tørre og skrøbelige neglebånd ved brug af HERÔME Neglebåndscream eller HerômeNourishing Nail Oil.
Bliver optaget hurtigt i neglebåndet/fedter ikke.

Priser
 • 15 ml.
  KR 85,-

Cuticle peeling gel

Speciel formula til tørrer og fastgroede neglebånd. Mild peeling der løsner og om nødvendigt fjerner neglebånd og ujævn hud. Peeling Gel indeholder mandelolie og Allantoine. Anvendes ved, at lægge peelingen på neglebåndet, lad det sidde 5 min. og skrub derefter. Skyl med vand.

Priser
 • 10 ml.
  KR 110,-

Wonderpen

Serum der direkte heler og beroliger tørre, ømme og sprukne neglebånd.
Denne serum genopbygger, fugter og beroliger direkte ømme og udtørrede/revnede neglebånd. Ingredienserne gør at neglebåndene bliver regenereret intensivt og får deres elastisitet tilbage. Den enkelte børste gør det nemt at anvende Wonderpennen der samtidig kan bruges til at massere neglebåndene. Serum bliver også optaget i neglen og børsten er nem at få ned bag neglen. Også rigtig god beskyttelse af neglebåndene i forbindelse med Nailhardener KUR.
Aloe Vera, mandelolie, Bisabolcamomille, Shea butter, Sesam olie og Ricinus er ingredienser der virkelig nærer og genopbygger. Et lille drej for enden af pennen og serum kommer ud i børsten. Nem at have med i håndtasken.

Priser
 • Pen
  KR 99,-

Intensive terapi for chapped skin

Intensiv terapi for revner og sprækker. Når der ER revner i fingerspidser og hænder! Baseret på avocado-olie. Masseres ind i huden flere gange om dagen, kuren giver hurtigt lindring selv i tilfælde af MEGET tørre og revnede hænder og får disse gener til at forsvinde. Dette sikrer, at tørre og revnede hænder heler! Efter KUN 2 uger er effekten meget synlig! Det tager nogle sekunder for huden at optage kuren! Brug også kuren om natten!

Priser
 • 75 ml.
  KR 99,-

One Minute Manicure

Denne hurtige skrub gør hænderne silkebløde, neglebåndene flexible og neglene får en smuk glans. Alle 3 ting på bare 1 minut!One Minute Manicure en en hel naturlig håndskrub baseret på SEASALT og nærende uundværlige olier samt Vitamin A, C og E.One Minute Manicure fjerner alle døde hudceller og aktiverer produktionen af nye, stimulerer blodcirkulationen og genopretter den naturlige fugtbalance i huden.

Ryst godt inden brug, så saltet bliver mixed godt med de nærende olier og vitaminer.Gør hænderne våde og masser med rolige roterende bevægelser i 1 minut.Skyl hænderne i lunkent vand så saltet skylles af. Tør hænderne forsigtigt og masser resten af olier og vitaminer ind i hænderne.

Priser
 • 120 ml.
  KR 139,-

Eye makeup remover

Meget mild makeup fjerner uden olie og alkohol. God til alle mascara også vandfast.

Priser
 • 120 ml.
  KR 120,-

Lashbalm

Giver fugt og pleje til dine vipper, således de bliver smidige og stærkere. Bruges hver aften efter at have fjernet mascara.

Priser
 • Lashbalm
  KR 120,-