Om klinikken

Kvalitet

er nøgleordet

Mit navn er Camilla, og jeg er indehaver af Envision Beauty. Jeg er 28 år gammel, og har en datter på 6 år, og en søn på 3 år. 
Klinikken er også mit lille hjertebarn, og har eksisteret siden november ’15. 
Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag, og nyder selskabet med mine kunder – gamle som nye. 
Jeg er uddannet kosmetolog og hudplejeterapeut i november ’14, CND negleteknikker i februar ’15, professionel vippeteknikker i single lashes november ’15, professionel brazilian waxer november ’15. 
Jeg brænder for mit fag og er løbende på nye kurser, for at følge med i de nyeste metoder og sidste nye trends.
Jeg er meget sprudlende og snaksaglig- griner højtlydt, men er samtidig meget professionel og rolig.

I juni 2018 skiftede klinikken navn fra ”Beauty by Camilla” til ”Envision Beauty”, da vi pludseligt er blevet mange behandlere i klinikken og ønskede et fælles navn for os alle. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller service – vi fastholder samme værdier.

I klinikken finder du også Natacha, som er 23år gammel. Hun er uddannet kosmetolog, negletekniker hos CND og Peak, vippetekniker, fysiurgisk massør samt spa og wellness terapeut. Natacha er en meget glad, smilende og imødekommende pige, som er virkelig dygtig og har styr på sin teori. Du kan være helt tryg i Natachas rolige og kyndige hænder.

Jeanette er 30år gammel og har et hold tvillinger på 3år. Hun er uddannet kosmetolog og vippetekniker. Hun er utrolig detaljeorienteret i sine behandlinger og meget rolig og blid af sind. Jeanette udfører alle typer af eyelash extensions behandlinger.

Natasja er tidligere indehaver af SANDskønhed, men nu er vi så heldige, at hun er en del af os i klinikken. Hun er 27år gammel og uddannet kosmetolog. Hun er en haj til hudpleje og meget grundig i sine behandlinger. Natasja er rolig og smilende. 

Frederikke er under uddannelse som kropsterapeut og laver elevbehandlinger i klinikken. Frederikke er meget rolig og jordnær, meget ydmyg og rolig af natur. Du er i meget varme og kærlige hænder hos hende.

Matilda er klinikkens yngste og nyeste skud på stammen, men ta’ ikke fejl af hende, hun er super kompetent og hammer dygtig i hendes behandlinger. Hun er uddannet både kosmetolog og fodplejer. Matilda er et stort smil og fyldt med god energi. Hun er rolig og yderst kompetent i hendes behandlinger.

Lykke er ligeledes en stor del af klinikken. Hun er selvstændig CND negletekniker. Hun er meget perfektionistisk og dygtig – har øje for en hver detalje. Lykke er skøn, smilende og fyldt med god energi, hvilket man mærker straks i hendes selskab.

Gitte er indehaver af salon Fehår, som hun har haft siden 2010. Gitte er 33år og har to små piger. Gitte har været i frisørfaget i 14år og er dybt passioneret i det. Hun står altid klar til at vejlede på bedst muligvis med sin store viden. Gitte er utrolig smilende og sprudlende af person.

Klinikkens koncepter er bygget op om følgende grundsten:

  • Priser hvor de fleste kan være med
  • Tårnhøj kvalitet af behandlinger
  • Høj kvalitet af alle produkter
  • Hjerterum, varme og nærvær

Camilla

Natacha

JEANETTE

NATASJA

Frederikke

Mathilda

GITTE

Lykke