fbpx

Om klinikken

Kvalitet

er nøgleordet

Mit navn er Camilla og jeg er 27 år gammel. Jeg har en datter på 4år samt en søn på knap 2år. Klinikken er også mit lille hjertebarn og har eksisteret siden november ’15. Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag og jeg nyder selskabet med mine kunder – gamle som nye. Jeg er uddannet kosmetolog og hudplejeterapeut i november ’14, CND negleteknikker i februar ’15, professionel vippeteknikker i single lashes november ’15, professionel brazilian waxer i november ’15. Jeg brænder for mit fag og er løbende på nye kurser for at følge med i de nyeste metoder og sidste nye trends. Juni ’18 skifter klinikken navn fra ”Beauty by Camilla” til ”Envision Beauty” da vi pludselig er mange behandlere i klinikken og ønsker et fælles navn for os alle. Der er hverken gået kompromis med kvalitet eller service ved navneskift – vi fastholder samme værdier.

I klinikken finder du også Natacha, som er 20år gammel. Hun er uddannet kosmetolog, negletekniker hos CND og Peak, vippetekniker, fysiurgisk massør samt spa og wellness terapeut. Natacha er en meget rolig og jordnær pige, som er meget glad, smilende og imødekommende. Du kan være helt tryg i Natachas rolige og kyndige hænder.

Lykke er ligeledes en stor del af klinikken. Hun er selvstændig CND negletekniker. Hun er meget perfektionistisk og dygtig – har øje for en hver detalje. Lykke er skøn, smilende og fyldt med god energi, hvilket man mærker straks i hendes selskab.

Gitte er indehaver af salon Fehår, som hun har haft siden 2010. Gitte er 32år og har to små piger. Gitte har været i frisørfaget i 13år og er dybt passioneret i det. Hun står altid klar til at vejlede på bedst muligvis med sin store viden. Gitte er utrolig smilende og sprudlende af person.

Jeanette 30år gammel og har et hold tvillinger på knap 2år. Hun er uddannet kosmetolog og vippetekniker. Hun er utrolig detaljeorienteret i sine behandlinger og meget rolig og blid af sind. Jeanette udfører alle typer af eyelash extensions behandlinger.

Natasja er tidligere indehaver af SANDskønhed, men nu er vi så heldige, at hun er en del af os i klinikken. Natasja er ansat pr. 1/11-2019. Hun er 26år gammel og uddannet kosmetolog. Hun er en haj til hudpleje og meget grundig i sine behandlinger. Natasja er rolig og smilende. 

Klinikkens koncepter er bygget op om følgende grundsten:

  • Priser hvor de fleste kan være med
  • Tårnhøj kvalitet af behandlinger
  • Høj kvalitet af alle produkter
  • Hjerterum, varme og nærvær

Camilla

Natacha

Lykke

GITTE

JEANETTE

NATASJA