Om klinikken

Kvalitet

er nøgleordet

Mit navn er Camilla og jeg er 25 år gammel. Jeg har en datter på 3år samt en søn på 3 måneder. Klinikken er også mit lille hjertebarn og har eksisteret siden november '15. Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag og jeg nyder selskabet med mine kunder gamle som nye. Jeg er uddannet kosmetolog og hudplejeterapeut i november ’14, CND negleteknikker i februar ’15, professionel vippeteknikker i single lashes november ’15, professionel brazilian waxer i november ’15. Jeg brænder for mit fag og er løbende på nye kurser for at følge med i de nyeste metoder og sidste nye trends. Juni ’18 skifter klinikken navn fra ”Beauty by Camilla” til ”Envision Beauty” da vi pludselig er mange behandlere i klinikken og ønsker et fælles navn for os alle. Der er hverken gået kompromis med kvalitet eller service ved navneskift – vi fastholder samme værdier.

I klinikken finder du også Natacha, som er 18 år gammel. Hun er uddannet kosmetolog, negletekniker hos CND og Peak, vippetekniker, fysiurgisk massør samt spa og wellness terapeut. Natacha er en meget rolig og jordnær pige, som er meget glad, smilende og imødekommende. Du kan være helt tryg i Natachas rolige og kyndige hænder.

Lykke er ligeledes en stor del af klinikken. Hun er selvstændig CND negletekniker. Hun arbejder både med CND Brisa gel samt CND akryl. Hun har i august ’17, været på kursus i single lashes hos Lash Company og er nu i gang med at øve, derfor tilbyder hun lige nu elevpriser på eyelash extensions. Hun er meget perfektionistisk og dygtig - har øje for en hver detalje. Lykke er skøn, smilende og fyldt med god energi, hvilket man mærker straks i hendes selskab.

Gitte har vi indgået et samarbejde med, men hun vil først være at finde i klinikken i det nye år, da hun lige nu er på barsel. Søde Gitte er frisør og har salonen Fe Hår på 8. år. Hun har været i frisørfaget i 13år og er dybt passioneret i det. Hun står altid klar til at vejlede på bedst muligvis med hendes store viden. Gitte er utrolig smilende og sprudlende af person.

Klinikkens koncepter er bygget op om følgende grundsten:

  • Priser hvor de fleste kan være med
  • Tårnhøj kvalitet af behandlinger
  • Høj kvalitet af alle produkter
  • Hjerterum, varme og nærvær

Camilla

Natacha

Lykke

GITTE