fbpx

Sanzi

Se Beskrivelse og priser for produktet

Aktivt kul til tandblegning

Kullet fjerner forsigtigt misfarvninger på tænderne og hjælper på den måde med at lysne dem på en sund og effektiv måde. Samtidig fjernes plak, andre urenheder samt giftstoffer. Hjælper til en sund mundhygiejne og et flot lyst smil.
Kullet er fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, der er altså ikke tilsat kemikalier og andre tilsætningsstoffer. Tandblegnings produktet er 100% organisk og vegansk.

30g. aktivt kul inkl. Bambus tandbørste 240,-

How to

 • Børst
  Tandbørsten fugtes under hanen og dyppes ned i kullet. Tænderne børstes nu i bløde og cirkulære bevægelser i 2-4min. med lukket mund.
 • Spyt
  Spyt herefter kullet ud og rens med vand. Børst evt dine tænder med en almindelig tandpasta her, således der ikke sidder mere kul tilbage.
 • Gentag
  Dette gentages 7 dage i træk. Én til to gange dagligt. Herefter vedligeholdelse.

Øjenvippe vækst serum

Denne serum giver længere, fyldigere og stærkere øjenvipper på en sund og effektiv måde. Indeholder et ingrediens, som oprindeligt findes i øjenmedicin – men som nu er godkendt til kosmetisk brug. Derudover indeholder det den dokumenterede og patenterede peptid formel, som kaldes SymPeptide, hvilken har en dokumenteret effekt på væksten af vippehår.
Virkningen vil ses allerede efter 6 uger.

5ml. 590,-

How to

 • Rens
  Rens dine vipper for olie og makeup rester, så dine vipper lettere kan absorbere serummet.
 • Påfør
  Påfør serummet på den øverste vippekant én gang dagligt.
 • Gentag
  Gentag dette én gang dagligt, indtil det ønskede resultat er opnået.