Vipper & bryn

Information

Dine vipper og bryn indrammer dit ansigt og bare dét at få dem farvet og rettet vil gøre en kæmpe forskel. Vi bruger altid både voks og pincet, når vi retter bryn, da det giver det bedste resultat.

Lash lift er blevet super populært. Man laver et semi permanent buk på vipperne, som holder i op til 8 uger. Det vil få dine vipper til at syne længere og gøre det meget lettere at ligge mascara.

Når man får lavet lash lift er det rigtig vigtigt at pleje vipperne derhjemme. Hermed menes, at man bruger en god makeup fjerner, som ikke udtørrer og samtidig bruger en vippebalsam om aftenen for at give vipperne fugt og pleje. Det kan sammenlignes med at få permanentet og farvet hår – så trænger vi også til at bruge en hårkur eller en balsam. Det samme gælder for vores vipper.

Vi sælger et lash lift-kit med hjem, som indeholder en super mild, men effektiv makeupfjerner samt en vippebalsam til kun 210,-

Priser

 • Retning af bryn

  KR 99,-
 • Farvning og retning af bryn

  KR 129,-
 • Farvning af vipper

  KR 129,-
 • Vippekur

  KR 199,-
 • Farvning og retning af bryn inkl. Farvning af vipper

  KR 219,-
 • Lash lift

  KR 299,-
 • Lash lift inkl. Farvning af øvre og nedre vipper

  KR 399,-
 • Lash lift inkl. Farvning af øvre vipper samt farvning og retning af bryn

  KR 499,-
 • Henna Brows

  KR 399,-
 • Vippekur som tillægsbehandling

  KR 79,-

Vippekur

Denne behandling styrker ødelagte og tørre vippehår. Den tilfører fugt og glans til vipperne. 
 
Alle vil få glæde af denne! Men anbefales især til de som har ødelagte vipper efter en påsætning eller andet og kan med stor fordel kombineres med farvning af vipper og lash lift. 

Henna Brows

Super Scilium Brow Henna er en helt ny og naturlig måde at få smukke bryn på. Din brynstyling bliver taget til helt nye højder. Formen optegnes grundigt, og kanterne bliver helt skarpe – således opnås et perfekte bryn.


Denne nye form for Henna er uden den sorte farve, som er den der oftest udløser allergier, som kendes fra de kendte ferie hennatatoveringer. Denne super scilium Henna farve er 100 % plantebaseret.


Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af profesionelle.