-->

Få en ansigtsbehandling hos Envision beauty

​- Beliggende centralt i Vejle

Hos os er kvaliteten af din ansigtsbehandling vores drivende faktor​

​Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Envision Beauty i hjerte af Vejle centrum.

Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang til hudpleje med dig i fokus, målrettet dine individuelle udfordringer og behov.

Vi tilbyder eksklusive behandlinger til både kvinder og mænd og rådgivning til dig, som ønsker at opnå det bedste resultat for din hud. ansigtsbehandlinger til både kvinder og mænd.

Vores signatur behandlinger henvender sig til alle, da behandlingerne altid indgår en gratis hudanalyse 1. gang du besøger os, hvor vi skræddersyer behandlingen særligt til dig. Fordelene ved at vores signatur behandlinger indeholder flere trin og ikke længere ‘bare’ er traditionelle, er at de er dybt afstressende, fantastisk for blodcirkulationen og for dit generelle velvære. En dybderensende og plejende behandling af ansigtet forebygger for tidlig ældning ved at stimulere hudens cellefornyelse, kollagenproduktion og elastin i huden.

En målrettet ansigtsbehandling finder du under vores ‘avancerede ansigtsbehandlinger’. Her kan vi rense og fjerne urenheder fra huden, afhjælpe akne og behandle akne-ar og rødme i huden, pleje rosacea og sensitiv hud, mindske pigmentpletter, ujævn hudtone og modvirke en trist, grå og livløs hud, rynker og fine linjer og meget mere.

Hos Envision Beauty, kan vi hjælpe dig med alle slags hudproblemer, der skulle opstå og skræddersyer hver behandling efter din individuelle hud og behov. Er du i tvivl om hvilken behandling der vil passe dig, kan du altid booke en hudanalyse hvor vi sammen konsultere og finder den behandling som passer dig og dine ønsker bedst. Vi guider dig også i dit hjemmeprogram med en holistisk tilgang til problemløsning og tager bl.a. udgangspunkt i hvilke trin du allerede benytter, kost, vitaminer og fremtidigt forløb.​

Kom forbi vores skønhedsklinik i Vejle​

Du kan være sikker på kvaliteten, når du vælger Envision Beauty som skønhedsklinik. Vi udfører alle vores behandlinger med stor passion og et ønske om, at du får en luksuriøs og resultatorienteret oplevelse. Vi er dybt passionerede omkring at afhjælpe hudproblemer med både professionelle behandlinger og hjemmepleje.

Vi tilbyder naturligvis ansigtsbehandlinger til begge køn og i alle aldre. Vi har en bred viden inden for hudproblemer, hudpleje og rutiner. Vi glæder os til at forkæle og forskønne dig. Ønsker du at bestille tid, kan du kontakte os på telefon: 29 73 58 59 eller mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.