-->

Få en ansigtsbehandling hos Envision beauty

Hos os er kvaliteten af din ansigtsbehandling vores drivende faktor​

Vi tilbyder en række forskellige ansigtsbehandlinger, så du har en stor palet af behandlinger at vælge ud fra, vi er ej heller blege for at skræddersy endnu mere til det enkelte behov og blande vores ansigtsbehandling og forløb, så det giver bedst muligt resultat for den enkelte. Hos os er kvalitet og passion kerneværdier, og det vigtigste for os er derfor, at du som kunde får en skøn oplevelse med mærkbare resultater. Vi omsætter vores passion for faget til kvalitetsbehandlinger, og vi er i en konstant udvikling i branchen.

Her får du ansigtsbehandlinger med en fornyet effekt​

Skønhed kommer indefra, denne frase har vi alle hørt flere gange – og det har altså noget på sig. En presset hverdag, sætter sine spor i både krop og sind – også i huden. Ansigtsbehandlinger er ikke kun til dem som lider af akne eller pigmentering, men også de som bare synes, at huden er blevet trist og træt at se på og synes den trænger til glød. Vi tilbyder følgende ansigtsbehandlinger:

Kom forbi vores skønhedsklinik i Vejle​

Du kan være sikker på kvaliteten, når du vælger Envision Beauty. Vi udfører alle vores behandlinger med stor passion og et ønske om, at du får en luksuriøs og resultatorienteret oplevelse. Vi er dybt passionerede omkring at afhjælpe hudproblemer med både professionelle behandlinger og hjemmepleje.

Vi tilbyder naturligvis ansigtsbehandlinger til begge køn og i alle aldre. Vi har en bred viden inden for hudproblemer, hudpleje og rutiner. Vi glæder os til at forkæle og forskønne dig. Ønsker du at bestille tid, kan du kontakte os på telefon: 29 73 58 59 eller mail: kontakt@envisionbeauty.dk.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 2.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.