-->

Få en ansigtsbehandling hos Envision beauty

​- Beliggende centralt i Vejle

Hos os er kvaliteten af din ansigtsbehandling vores drivende faktor​

​​Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Envision Beauty i hjerte af Vejle centrum.

Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang til hudpleje med dig i fokus, målrettet dine individuelle udfordringer og behov.

Vi tilbyder eksklusive behandlinger til både kvinder og mænd og rådgivning til dig, som ønsker at opnå det bedste resultat for din hud.


Vi bruger esse produkter i alle vores behandlinger. Alle behandlingerne er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes hud, der er ingen fast rækkefølge eller produkter brugt i vores behandlinger, da vi altid ser og mærker på huden vi har foran os, derfor er følgende beskrivelser vejledende, vi vil altid sørge for at gøre vores ypperste indenfor den pris og tidsramme, som I har valgt.
Ved vores Envision Signature behandlinger er det udelukkende tiden til massagen og nusseri, som I skal tage stilling til – resten klarer vi!
Vi har ikke længere tilkøb af masker, ampuller eller beauty angel lys i vores behandlinger, det hele er nu samlet og sammensat. Det eneste du kan tilkøbe nu er vipper & bryn.

- kort om vores ESSE produkter

​Esse blev grundlagt i 2002 i Sydafrika af forsker og kemiker Trevor Steyn. Esse er en probiotisk hudplejeserie, som benytter både præ- & probiotika, som styrker hudens naturlige forsvar og hjælper med at opholde en sund og modstandsdygtig hud.

Der er ingen konserverings midler tilsat produkterne, ej heller parfumer eller æteriske olier.

En målrettet ansigtsbehandling finder du under vores ‘avancerede ansigtsbehandlinger’. Her kan vi rense og fjerne urenheder fra huden, afhjælpe akne og behandle akne-ar og rødme i huden, pleje rosacea og sensitiv hud, mindske pigmentpletter, ujævn hudtone og modvirke en trist, grå og livløs hud, rynker og fine linjer og meget mere.

Kom forbi vores skønhedsklinik i Vejle​

Du kan være sikker på kvaliteten, når du vælger Envision Beauty som skønhedsklinik. Vi udfører alle vores behandlinger med stor passion og et ønske om, at du får en luksuriøs og resultatorienteret oplevelse. Vi er dybt passionerede omkring at afhjælpe hudproblemer med både professionelle behandlinger og hjemmepleje.

Vi tilbyder naturligvis ansigtsbehandlinger til begge køn og i alle aldre. Vi har en bred viden inden for hudproblemer, hudpleje og rutiner. Vi glæder os til at forkæle og forskønne dig. Ønsker du at bestille tid, kan du kontakte os på telefon: 29 73 58 59 eller mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.