-->

Vipper & bryn

Priser​

Retning af bryn

150,-​

Quick fix - farve og retning af bryn

190,-​

Deluxe - farve og retning af bryn

250,-​

Farve af bryn m. henna

330,-​

Henna brows - korrigering af form

500,-​

Browlift inkl. farve og retning af bryn samt kur

450,-​

Farvning af vipper

180,-​

Farvning og retning af bryn inkl. farvning af vipper

300,-​

Lashlift inkl. vippekur

400,-​

Lashlift inkl. farvning af øvre og nedre vipper samt vippekur

430,-​

Lashlift inkl. farvning af øvre og nedre vipper samt farvning og retning af bryn + vippekur

540,-​

Lash- og browlift inkl. farve

800,-​

Veninde lashlift inkl. farvning af vipper samt kur

800,-​

Venindelashlift inkl. farvning af vipper, kur samt farve og retning af bryn

990,-​

Information​

​Dine vipper og bryn indrammer dit ansigt og bare dét at få dem farvet og rettet vil gøre en kæmpe forskel. Vi bruger altid både voks og pincet, når vi retter bryn, da det giver det bedste resultat.

Lash lift er blevet super populært. Man laver et semi permanent buk på vipperne, som holder i op til 8 uger. Det vil få dine vipper til at syne længere og gøre det meget lettere at ligge mascara.

Når man får lavet lash lift er det rigtig vigtigt at pleje vipperne derhjemme. Hermed menes, at man bruger en god makeup fjerner, som ikke udtørrer og samtidig bruger en vippebalsam om aftenen for at give vipperne fugt og pleje. Det kan sammenlignes med at få permanentet og farvet hår – så trænger vi også til at bruge en hårkur eller en balsam. Det samme gælder for vores vipper.

Lash lift

Lash lift er blevet super populært. Man laver et semi permanent buk af vipperne, som holder i op til 8 uger. Det vil få dine vipper til at syne længere og gøre det meget lettere at lægge mascara.

Det er vigtigt at du har fjernet din øjenmakeup hjemmefra, så der ikke er rester af makeupfjerner, som gør at væskerne ikke har den optimale effekt.

Behandlingen foregår ved at afrenser vipperne for produktrester og så finder der en skabelon som passer til vippernes længde. Vipperne limes op på skabelonen med en vandbaseret lim. Når vipperne ligger snorelige, så påføres permanent væsken, som danner bukket på vipperne. Denne skal virke i 5-7min. Herefter fjernes denne væske og erstattes med setting lotion, som er en væske der lukker hårstråene igen og sørger for at bukket holder. Denne skal ligeledes virke i 5-7min. Herefter farves vipperne, du kan vælge at få farvet både de øvre og nedre vipper eller kun de øverste. Vi blander altid vores botox kur behandling i vores farve, for at fugtgive vipperne bedst muligt. Til slut påføres keratin kuren, som kan ses som en lamination, altså lamineres vipperne, således af fugten holdes til vipperne og ikke fordamper.

Efter et lash lift er det rigtig vigtigt at pleje vipperne derhjemme. Hermed menes, at man bruger en god makeup fjerner, som ikke udtørrer og samtidig bruger en vippebalsam om aftenen for at give vipperne fugt og pleje. Det kan sammenlignes med at få permanentet og farvet hår – så trænger vi også til at bruge en hårkur eller en balsam. Det samme gælder for vores vipper

lash-lift

Browlift

Hvad er browlift?

Eller brow lamination, om man vil. Kært barn har mange navne.

Ved et browlift blødgøres brynhårene og reddes opad, således at brynet kan styles lige præcis som man ønsker. Det er genialt dem med meget buskede og ustyrlige bryn, man kan på denne måde gøre dem

mere medgørlige. Det er ligeledes en genial behandling til dem som har meget få brynhår, da det vil skabe en fylde som ellers er svær at opnå.​

Henna brows

Super Scilium Brow Henna er en helt ny og naturlig måde at få smukke bryn på. Din brynstyling bliver taget til helt nye højder. Formen optegnes grundigt, og kanterne bliver helt skarpe – således opnås et perfekte bryn.


Denne nye form for Henna er uden den sorte farve, som er den der oftest udløser allergier, som kendes fra de kendte ferie hennatatoveringer. Denne super scilium Henna farve er 100 % plantebaseret.


Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af det look du går efter. Fra lys til mørkebrun Supercilium er et unikt produkt til bryn. Baseret på det reneste og fineste henna fra Indian, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Skabt til at farve både hår og hud for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger. Supercilium Brow Henna er tilgængelig i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver kvinde – lyshåret eller mørkhåret. Udviklet til det professionelle marked, og det tilrådes derfor at produktet påføres af professionelle

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.