-->

Eyelash extensions​

Om eyelash extensions​

​Eyelash extensions er en af nutidens mest populære behandlinger, da det ser smukt og naturligt ud – og det er fantastisk at kunne undvære mascaraen. Når man arbejder med single lashes, påfører man én enkelt kunstvippe, på hver af dine egne naturlige vipper.

Kunstvipperne findes i mange længder, tykkelser og kurver – disse vil blive sammensat helt specifikt til hver enkelt kunde. Inden behandlingen går i gang, vil forventningerne blive afstemt. Kunstvipperne vil aldrig påsættes længere end de naturlige vipper kan bære.

Eyelash extensions ødelægger ikke ens egne vipper, når de er korrekt påsat i forhold til længde, tykkelse og lim mængde, derfor vil den endelige beslutning af vippernes længde og tykkelse altid ligge hos os, som professionel behandler.

Væksten af øjenvipper er svarende til væksten af hår på hovedet, det er konstant voksende. En vippes levetid er ca. 60-90 dage. Herefter dør den, det ses ved at den slipper hårsækken og falder af, her vil det påsatte extensions naturligvis også falde af. En ny vippe vokser frem, og en ny cyklus starter.

Vi anbefaler en opfyldning hver 2-3 uge, for at holde vipperne smukke. Går du længere end 4 uger, vil det være samme pris som et nyt sæt, da de tilbageværende vipper ikke længere vil sidde korrekt.

Det er de færreste, som ikke tåler limen, som bruges i behandlingen, da den på intet tidspunkt er i kontakt med huden. Men er du meget allergisk, så vil vi anbefale, at du får lavet en allergitest. Denne foregår ved at sætte få vipper på hvert øje og vente i 24 timer – er der ingen reaktion herefter, så vil du sagtens kunne få et helt sæt.

Du må aldrig selv fjerne dine eyelash extensions. Er de lavet hos os, fjerner vi dem altid igen uden beregning, hvis dette ønskes.

Du skal møde op til din eyelash behandling uden make up. Møder du op med makeup vil tiden der bruges på at fjerne det – gå fra tiden til den reelle behandling. Derudover vil det forringe holdbarheden, da man ikke vil kunne fjerne alle rester fra makeupfjerneren og det vil forringe limens holdbarhed.

Vedligeholdelse

Det er vigtigt, at du selv gør noget for at vedligeholde dine vipper derhjemme, for at holde dem smukke, rene og får dem til at holde bedst muligt.

  • Det er vigtigt, at du undgår alle former for vand nær dine vipper i minimum 4 timer efter en påsætning eller opfyldning. Dette gælder både bad, træning, damp, sauna, regn mm. Dette er for at sikre, at limen er gennemhærdet, således at holdbarheden ikke nedsættes.

  • Skal du bruge øjenmakeup, såsom mascara eller eyeliner anbefaler vi dig, at købe dem på klinikken, da de er produceret til at bruges sammen med eyelash extensions. Der er altså ikke nogle ingredienser i, som kan opløse limen.

  • Alt olie vil opløse limen – så undgå det fuldstændigt.

  • Vi har mange bakterier omkring vores øjne og i vores vipper – det er derfor vigtigt, at du mindst tre gange om ugen renser dine vipper i en vippeshampoo, som fjerner olie, bakterier makeup rester, skidt og snavs.

  • Undgå at gnide, pille og hive i dine eyelash extensions, da du risikerer, at miste dine extensions og tage dine egne vipper med.

  • Ønsker du ikke længere at bære eyelash extensions, så er du altid velkommen til at bestille en tid til aftagning uden beregning, såfremt at det er os, som har lavet påsætningen.

  • Vær opmærksom på, at holdbarheden på eyelash extensions varierer fra person til person samt fra gang til gang, da vores vippecyklus aldrig vil være den samme. Derudover vil vejrskift, belastninger ved pilleri og olieproduktionen i huden have meget at sige i forhold til holdbarheden. Som udgangspunkt anbefales en opfyldning hver 2.-3. uge á 60-75 minutters varighed.

Information

Ved Single Lashes bruger man teknikken 1:1, som betyder at man sætter én kunstvippe på hvert enkelt af naturvipperne. Dette giver et fint og rent mascara look.

Vi anbefaler altid at bruge Lash Shampoo 3 gange i ugen for at holde vipperne rene og bakteriefrie.

På Single Lashes kan du bruge mascara, men denne skal være special udviklet til at kunne bruges på extensions.

Single lashes

​Nyt sæt - ca 105 min.

Kr. 940,- 

Opfyldning 40 min.

Kr. 400​

Opfyldning 55 min.

Kr. 500,-

Opfyldning 70 min.

Kr. 600,-

Flat lashes

Nyt sæt - ca 105 min.

Kr. 995,-

Opfyldning 40 min.

Kr. 420,-​

Opfyldning 55 min.

Kr. 520,-

Opfyldning 70 min.

Kr. 620,-

Information​

Ved Flat Lashes bruger man ligeledes teknikken 1:1, som betyder at man sætter én kunstvippe på hvert enkelt af naturvipperne. Disse vipper syner dog tykkere, da de splitter i enden og derfor giver lidt kraftigere mascara look.

Vi anbefaler altid at bruge Lash Shampoo 3 gange i ugen for holde vipperne rene og bakteriefrie.

På Flat Lashes kan du bruge mascara, men denne skal være special udviklet til at kunne bruges på extensions.​

Information

Hybrid Lashes er en blanding mellem Single Lashes og Volume Lashes. Dette giver et super flot og fluffy look. Ved Volume Lashes laver man faner af 2, 3, 4, 5, 6 meget tynde kunstvipper tilpasset hver enkelt naturvippe.

Vi anbefaler altid at bruge Lash Shampoo 3 gange i ugen for holde vipperne rene og bakteriefrie.

Her er det NO GO! At bruge mascara, da de fine faner så vil klaske helt sammen.

Hybrid lashes

​Nyt sæt - ca 120 min.

Kr. 1150,- 

Opfyldning 40 min.

Kr. 460,-​

Opfyldning 55 min.

Kr. 560,-

Opfyldning 70 min.

Kr. 660,-

Volume lashes

Nyt sæt - ca 120 min.

Kr. 1300,-

Opfyldning 40 min.

Kr. 530,-​

Opfyldning 55 min.

Kr. 630,-

Opfyldning 70 min.

Kr. 730,-

Opfyldning 85 min.

Kr. 830,-

Information​

Volume Lashes betyder at man laver faner af 2, 3, 4, 5, 6 meget tynde kunstvipper tilpasset hver enkelt naturvippe. Dette giver et fantastisk bambi look.

Vi anbefaler altid at bruge Lash Shampoo 3 gange i ugen for holde vipperne rene og bakteriefrie.

Her er det NO GO! At bruge mascara, da de fine faner så vil klaske helt sammen.

Information

Det er super vigtigt, at man får hjælp med aftagningen af sine extensions, når man ikke ønsker dem længere, da det er her flest ødelægger deres vipper.

Dine extensions skal fjernes skånsomt for at passe på dine naturlige vipper – derfor tilbyder vi altid at fjerne dem uden beregning, når de er lavet hos os. 

Aftagning

​Aftagning af eyelash extensions lavet andet sted

Kr. 300,- 

​Aftagning af eyelash extensions lavet af os

Gratis

Allergitest

Gratis​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.