-->

Signatur ansigtsbehandling​

- for den ultimative selvforkælelse ​

​Forkæl dig selv eller én du holder af med en ansigtsbehandling hos Envision Beauty i hjerte af Vejle centrum.

Vi arbejder ud fra en holistisk tilgang til hudpleje med dig i fokus, målrettet dine individuelle udfordringer og behov.

Vi tilbyder eksklusive behandlinger til både kvinder og mænd og rådgivning til dig, som ønsker at opnå det bedste resultat for din hud.


Vi bruger esse produkter i alle vores behandlinger. Alle behandlingerne er skræddersyet og tilpasset den enkelte kundes hud, der er ingen fast rækkefølge eller produkter brugt i vores behandlinger, da vi altid ser og mærker på huden vi har foran os, derfor er følgende beskrivelser vejledende, vi vil altid sørge for at gøre vores ypperste indenfor den pris og tidsramme, som I har valgt.
Ved vores Envision Signature behandlinger er det udelukkende tiden til massagen og nusseri, som I skal tage stilling til – resten klarer vi!
Vi har ikke længere tilkøb af masker, ampuller eller beauty angel lys i vores behandlinger, det hele er nu samlet og sammensat. Det eneste du kan tilkøbe nu er vipper & bryn.


- kort om vores ESSE produkter

​Esse blev grundlagt i 2002 i Sydafrika af forsker og kemiker Trevor Steyn. Esse er en probiotisk hudplejeserie, som benytter både præ- & probiotika, som styrker hudens naturlige forsvar og hjælper med at opholde en sund og modstandsdygtig hud.

Der er ingen konserverings midler tilsat produkterne, ej heller parfumer eller æteriske olier.

En målrettet ansigtsbehandling finder du under vores ‘avancerede ansigtsbehandlinger’. Her kan vi rense og fjerne urenheder fra huden, afhjælpe akne og behandle akne-ar og rødme i huden, pleje rosacea og sensitiv hud, mindske pigmentpletter, ujævn hudtone og modvirke en trist, grå og livløs hud, rynker og fine linjer og meget mere.

TEENAGE BEHANDLING 550,-

- problemløsning ​

Behandlingen egner sig til teenageren, som ønsker at få behandlet sin hud uanset om det handler om sart, fedtet, uren, tør eller akne. Vi tilpasser behandlingen til den enkelte efter hudtype og tilstand.

Dobbent afrens, hudanalyse, eksfoliering, let eller grundig dybderens, maske med Beauty Angel lys, afsluttende serum og creme, vejledning af korrekt hjemmepleje. 

Varighed: 40 min.

SKIN REP 750,-

- problemløsning

​Behandlingen henvender sig til dig, som ønsker de allermest effektive produkter i behandlingen, men uden massage og nusseri. Behandlingen kan bruges som kurbehandling.

Dobbelt afrens, hudanalyse, eksfoliering, let eller grundig dybderens, tilpasset ampul, maske med Beauty Angel lys samt afsluttende serum og creme, vejledning af korrekt hjemmepleje.

Varighed: 50 min.

ENVISION SIGNATURE 850,-

- problemløsning og velvære

​Behandlingen er til dig, som ønsker effektive og professionelle produkter hvor du stadig ikke går glip af massagen.

Dobbelt afrens, hudanalyse, eksfoliering, let skuldre og nakkemassage, let eller grundig dybderense efter behov, tilpasset ampul, maske med Beauty Angel lys samt afsluttende serum og creme, vejledning af korrekt hjemmepleje. 

Varighed: 55min

ENVISION SIGNATURE DELUXE 1.100,-

- problemløsning og velvære

Behandlingen er til dig, som ønsker effektive og professionelle produkter med massage.

Dobbelt afrens, hudanalyse, dobbelt eksfoliering med tilpasset ansigtsmassage som opstrammende eller lymfedrænage, skuldre og nakkemassage, let eller grundig dybderense efter behov, tilpasset ampul, maske med Beauty Angel lys samt afsluttende serum og creme, vejledning af korrekt hjemmepleje.​

Varighed: 65 min

ENVISION SIGNATURE HEAVEN 1.350,-

- Problemløsning og velvære

Behandlingen er til dig, som ønsker effektive og professionelle produkter samt fuld fokus på massage under behandlingen.

Dobbelt afrens, hudanalyse, dobbelt eksfoliering med tilpasset ansigtsmassage som opstrammende eller lymfedrænage, skuldre og nakkemassage, let eller grundig dybderense efter behov, tilpasset ampul, maske med Beauty Angel lys samt afsluttende serum og creme, vejledning af korrekt hjemmepleje.

Varighed: 80 min.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.