-->

Om klinikken

Kvalitet

Er nøgleordet

Mit navn er Camilla, og jeg er indehaver af Envision Beauty. Jeg er 31 år gammel, og har en datter på 8 år, og en søn på 5 år.

 
Skønhedsklinikken er også mit lille hjertebarn, og har eksisteret siden november ’15.
Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag, og nyder selskabet med mine kunder – gamle som nye.

 
Jeg er uddannet kosmetolog og hudplejeterapeut i november ’14, CND negleteknikker i februar ’15, professionelle vippeteknikker i single lashes november ’15, professionel brazilian waxer november ’15. I marts 2021 blev jeg uddannet lægeeksamineret fodplejer.
Jeg brænder for mit fag og er løbende på nye kurser, for at følge med i de nyeste metoder og sidste nye trends.


Jeg er meget sprudlende og snaksaglig- griner højlydt, men er samtidig meget professionel og rolig.

I juni 2018 skiftede klinikken navn fra ”Beauty by Camilla” til ”Envision Beauty”, da vi pludseligt er blevet mange behandlere i klinikken og ønskede et fælles navn for os alle. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller service – vi fastholder samme værdier.

Jeanette er uddannet kosmetolog og vippetekniker. Hun er utrolig detaljeorienteret i sine behandlinger og meget rolig og blid af sind. Jeanette udfører alle typer af eyelash extensions behandlinger.

Frederikke er kropsterapeut og laver kropsterapibehandlinger i klinikken. Frederikke er meget rolig og jordnær, meget ydmyg og rolig af natur. Du er i meget varme og kærlige hænder hos hende. Derudover udfører hun shellac lakeringer samt lash lift.

Laura er uddannet negletekniker og meget detaljeorienteret, derudover laver Laura både vippe- & bryn behandlinger samt voksbehandlinger. Hun er rolig af sind, men ekstraordinær humoristisk. 

Sissel er uddannet kosmetolog og vippetekniker, hun arbejder meget perfektionistisk og elsker de lange vippebehandlinger. Hun brillerer både i single & volume teknikken. Hun er glad og sprudlede – og yderst snakkesaglig.
​​

Lykke er ligeledes en stor del af klinikken. Hun er selvstændig CND negletekniker. Hun er meget perfektionistisk og dygtig – har øje for en hver detalje. Lykke er skøn, smilende og fyldt med god energi, hvilket man mærker straks i hendes selskab. Lykke laver også andre skønhedsbehandlinger, som eyelash extensions, lash- og browlift samt spraytan.

Gitte er indehaver af salon Fehår, som hun har haft siden 2010. Gitte er 33år og har to små piger. Gitte har været i frisørfaget i 14år og er dybt passioneret i det. Hun står altid klar til at vejlede på bedst muligvis med sin store viden. Gitte er utrolig smilende og sprudlende af person.​

Klinikkens koncepter er bygget op om følgende grundsten:

  • Priser hvor de fleste kan være med
  • Tårnhøj kvalitet af behandlinger​
  • Høj kvalitet af alle produkter
  • Hjerterum, varme og nærvær

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.