-->

Om klinikken

Kvalitet

Er nøgleordet

Mit navn er Camilla, og jeg er indehaver af Envision Beauty. Jeg er 29 år gammel, og har en datter på 7 år, og en søn på 4 år.

 
Skønhedsklinikken er også mit lille hjertebarn, og har eksisteret siden november ’15.
Jeg elsker at gå på arbejde hver eneste dag, og nyder selskabet med mine kunder – gamle som nye.

 
Jeg er uddannet kosmetolog og hudplejeterapeut i november ’14, CND negleteknikker i februar ’15, professionelle vippeteknikker i single lashes november ’15, professionel brazilian waxer november ’15. I marts 2021 blev jeg uddannet lægeeksamineret fodplejer.
Jeg brænder for mit fag og er løbende på nye kurser, for at følge med i de nyeste metoder og sidste nye trends.


Jeg er meget sprudlende og snaksaglig- griner højlydt, men er samtidig meget professionel og rolig.

I juni 2018 skiftede klinikken navn fra ”Beauty by Camilla” til ”Envision Beauty”, da vi pludseligt er blevet mange behandlere i klinikken og ønskede et fælles navn for os alle. Der er hverken gået på kompromis med kvalitet eller service – vi fastholder samme værdier.

Jeanette er uddannet kosmetolog og vippetekniker. Hun er utrolig detaljeorienteret i sine behandlinger og meget rolig og blid af sind. Jeanette udfører alle typer af eyelash extensions behandlinger.

Natasja er tidligere indehaver af SANDskønhed, men nu er vi så heldige, at hun er en del af vores team. Hun er uddannet kosmetolog. Hun er en haj til hudpleje og meget grundig i sine behandlinger. Natasja er rolig og smilende.

Frederikke er kropsterapeut og laver kropsterapibehandlinger i klinikken. Frederikke er meget rolig og jordnær, meget ydmyg og rolig af natur. Du er i meget varme og kærlige hænder hos hende. Derudover udfører hun shellac lakeringer samt lash lift.

Laura er uddannet negletekniker og meget detaljeorienteret, derudover laver Laura både vippe- & bryn behandlinger samt voksbehandlinger. Hun er rolig af sind, men ekstraordinær humoristisk. 

Sissel er uddannet kosmetolog og vippetekniker, hun arbejder meget perfektionistisk og elsker de lange vippebehandlinger. Hun brillerer både i single & volume teknikken. Hun er glad og sprudlede – og yderst snakkesaglig.

Sarah er ligeledes uddannet kosmetolog og vippetekniker. Hendes store passion ligger i at lave vipper samt luksuriøse ansigtsbehandlinger og brynbehandlinger, derudover elsker hun at laver spraytans. Sarah er rolig men snakkesaglig.

Mia er vores yngste skud på stammen, hun er nyuddannet kosmetolog – men super dygtig og kompetent i hendes behandlinger. Hun elsker at lave luksuriøse ansigtsbehandlinger og så er hun knivskarp til sugaring behandlinger. Mia er meget rolig og jordnær. ’

Daniella er uddannet kosmetolog og fodplejer, hendes store passion ligger i fodplejen, men elsker også at lave voksbehandlinger og shellac – samt en masse andre lækre behandlinger. Hun er smilende og rolig af sind.

Lykke er ligeledes en stor del af klinikken. Hun er selvstændig CND negletekniker. Hun er meget perfektionistisk og dygtig – har øje for en hver detalje. Lykke er skøn, smilende og fyldt med god energi, hvilket man mærker straks i hendes selskab. Lykke laver også andre skønhedsbehandlinger, som eyelash extensions, lash- og browlift samt spraytan.

Gitte er indehaver af salon Fehår, som hun har haft siden 2010. Gitte er 33år og har to små piger. Gitte har været i frisørfaget i 14år og er dybt passioneret i det. Hun står altid klar til at vejlede på bedst muligvis med sin store viden. Gitte er utrolig smilende og sprudlende af person.​

Klinikkens koncepter er bygget op om følgende grundsten:

  • Priser hvor de fleste kan være med
  • Tårnhøj kvalitet af behandlinger​
  • Høj kvalitet af alle produkter
  • Hjerterum, varme og nærvær

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ENVISION BEAUTY

Nørregade 23, 1.Sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 35264663

sitemap

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 73 58 59

E-mail: kontakt@envisionbeauty.dk

Telefontider

Mandag - torsdag: 08.00 - 21.00

Fredag: 08:00 - 18:00

Lørdag: 08:00 - 15:00

Søndag: lukket

Mails besvares alle dage.