fbpx

Bump eraiser

Bump eraiser

Et must til efterbehandling af en voksbehandling. Fælles for alle tre produkter er, at de gør hårstrukturen finere samt arbejder på indgroede hår.

Anvendelse
Påføres dagligt efter bad.

Priser
  • Medipaste
    KR 249,-
  • Serum
    KR 249,-
  • Triple action
    KR 249,-

Medipaste

Til dem som allerede lider meget af indgroet hår. Den bruges som spot- og kurbehandling. Den kan også bruges til bumser i ansigtet og resten af kroppen. Indeholder ikke alkohol, som udtørrer huden. Fås i 30ml. tube.

Serum

En lækker hair serum, som kommer i en 125ml. flaske med spray låg. Den er rigtig god i den travle hverdag og til de som ikke bryder sig om creme. Den forebygger indgroet hår og henvender sig specielt til dig, som er meget sart i huden. Produktet indeholder ikke alkohol, hvilket betyder, at den ikke udtørrer huden, derimod er det et meget allergivenligt produkt som indeholder både aloe vera og kamille for at berolige huden. Produktet skal bruges hver dag efter bad.

Triple action

Triple action dækker, som navnet angiver, tre vigtige faktorer efter en voks behandling. Den behandler og forebygger indgroet hår – det vil sige, at den henvender sig til dig, som allerede har få indgroet hår, men også til dig, som blot har én enkelt af og til. Derudover vil denne lækre lotion, ved brug hver dag, gøre hårvæksten finere, som faktisk kan reducere ubehaget ved en voksbehandling betydelig meget! Denne kommer i en flaske med 125ml.